Grindvloer

Zowel thuis als op het werk is een grindvloer ideaal, als u op zoek bent naar een ruimtelijk en tegelijk warm effect.

Zowel thuis als op het werk is een grindvloer ideaal, als u op zoek bent naar een ruimtelijk en tegelijk warm effect. We mengen heel fijn grind met twee-componenten epoxyhars. Onze ervaren medewerkers brengen deze grindlaag zorgvuldig aan, zodat een mooi strak resultaat ontstaat. U kunt kiezen uit naturel of gekleurd grind – of een combinatie van kleuren. Zowel in woonhuizen als in bijvoorbeeld showrooms of kantoren zorgen grindvloeren voor een levendige uitstraling. Ook buiten zijn grindvloeren ideaal, bijvoorbeeld op een galerij, omdat het water tussen het grind wegloopt en onder de grindvloer afgevoerd kan worden.

Desgewenst kunnen we de grindvloer afwerken met een seallaag. Zo combineert u het uiterlijk van de grindvloer met het schoonmaakgemak van een gladde vloer.

Een luxe variant van de grindvloer is het prachtige marmerstone. Dit zijn kleine marmerkiezeltjes die eerst op maat geselecteerd en vervolgens glad getrommeld worden. De natuurlijke, glansrijke kleur van marmer geeft een verfijnde, chique uitstraling aan uw vloer.

Vraag offerte aan