Bekijk recente projecten

Recente projecten

 • Noorderkerk, Ede

  De Noorderkerk in Ede is omgebouwd tot een dynamisch ondernemerscentrum met 9 kantoorkamers plus een concertzaal. De moderne, onderhoudsvriendelijke gietvloer draagt in grote mate bij aan zowel de uitstraling als aan het praktische gebruiksgemak van de ruimtes.

 • Tandartspraktijk Sanders, Rhenen

  In deze praktijk voor tandheelkunde en implantologie wordt hygiëne bijzonde serieus genomen. De tegelvloer voldeed niet langer aan de ultieme criteria, omdat met name de voegen na verloop van tijd vuil gingen vasthouden. 

 • Media Park, Hilversum

  Dagelijks rijden de compleet ingerichte reportagewagens van de NOS door het hele land om ons te voorzien van televisiebeelden. 

 • Sanorice, Veenendaal

  Deze fabrikant van rijstwafels nam wegens uitbreiding van de productie een aangrenzend pand in gebruik. 

 • Brandweer, Ede

  De brandweer Ede was op zoek naar een vloeistofdichte vloer in de brandweerkazerne, die tevens makkelijk en goed schoon te maken moest zijn.

 • Hogeschool voor Modemanagement, Doorn

  We kunnen iedere parkeergarage of parkeerdek compleet afwerken, zoals gebeurd is bij TMO, de Hogeschool voor Modemanagement in Doorn. 

 • Studio van de Peppel, Oosterbeek

  Wie het topsegment aan keukens verkoopt, stelt hoge eisen aan zijn showroom. Evert van de Peppel van de gelijknamige keukenstudio in Oosterbeek wil dat de bulthaup keukens optimaal tot hun recht komen. 

 • Henk Scholten, Ede

  De vloer in een autoshowroom moet slijtvast, praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. En het oog wil ook wat! 

Over ons

AS Vloerwerken is al meer dan 10 jaar de betrouwbare vloerenspecialist van Midden Nederland. Vanuit onze vestiging in Veenendaal gaan onze deskundige vakmensen dagelijks op weg om allerlei kantoren, fabriekshallen, garages, zwembaden, zorginstellingen, openbare gebouwen, appartementengebouwen en allerlei speciale projecten te voorzien van de ideale, harde vloer.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere architecten, aannemers, woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), internationale ondernemingen, overheden, vastgoed eigenaren, garagehouders, MKB-bedrijven en soms ook particulieren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kunt u vertrouwen op onze kennis van zaken.

Vraag offerte aan Neem contact op