Bekijk recente projecten

Recente projecten

 • Noorderkerk, Ede

  De Noorderkerk in Ede is omgebouwd tot een dynamisch ondernemerscentrum met 9 kantoorkamers plus een concertzaal. De moderne, onderhoudsvriendelijke gietvloer draagt in grote mate bij aan zowel de uitstraling als aan het praktische gebruiksgemak van de ruimtes.

 • Tandartspraktijk Sanders, Rhenen

  In deze praktijk voor tandheelkunde en implantologie wordt hygiëne bijzonde serieus genomen. De tegelvloer voldeed niet langer aan de ultieme criteria, omdat met name de voegen na verloop van tijd vuil gingen vasthouden. 

 • Media Park, Hilversum

  Dagelijks rijden de compleet ingerichte reportagewagens van de NOS door het hele land om ons te voorzien van televisiebeelden. 

 • Sanorice, Veenendaal

  Deze fabrikant van rijstwafels nam wegens uitbreiding van de productie een aangrenzend pand in gebruik. 

 • Brandweer, Ede

  De brandweer Ede was op zoek naar een vloeistofdichte vloer in de brandweerkazerne, die tevens makkelijk en goed schoon te maken moest zijn.

 • Hogeschool voor Modemanagement, Doorn

  We kunnen iedere parkeergarage of parkeerdek compleet afwerken, zoals gebeurd is bij TMO, de Hogeschool voor Modemanagement in Doorn. 

 • Studio van de Peppel, Oosterbeek

  Wie het topsegment aan keukens verkoopt, stelt hoge eisen aan zijn showroom. Evert van de Peppel van de gelijknamige keukenstudio in Oosterbeek wil dat de bulthaup keukens optimaal tot hun recht komen. 

 • Henk Scholten, Ede

  De vloer in een autoshowroom moet slijtvast, praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. En het oog wil ook wat! 

Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan AS Vloerwerken BV niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. AS Vloerwerken BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. AS Vloerwerken BV behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met AS Vloerwerken BV voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. AS Vloerwerken BV neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

AS Vloerwerken BV houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Vraag offerte aan Neem contact op